Introductie

Of je nu voor het eerst op het web rondsurft, of al jaren lang een verstokte browsergebruiker bent, we kunnen er niet meer omheen. Internet is overal en neemt een steeds groter wordende plaats in binnen onze hedendaagse maatschappij. Juist nu is de tijd om voor jou als MKB’er het maximale uit het web te halen. Wij van On-lijn snappen dat, en daarom zijn we speciaal voor het MKB Nederland dit initiatief gestart. Wij bieden je voor minimale kosten een maximaal rendement. Geen ingewikkelde marketing strategieën maar gewoon ontzettende mooie websites waar jij en jouw klanten echt iets aan hebben. Hopelijk beleef jij zo meteen dan net zo veel plezier aan je nieuwe website als wij zullen hebben aan het ontwerpen en bouwen daarvan.

 

Waarom On-lijn?

Hier bij On-lijn geloven wij in transparantie, in het feit dat eerlijkheid het langst duurt en in de kracht van het internet

 


We kwamen na een intensieve studie erachter dat het MKB in Nederland op dit moment een eerlijke en transparante partner binnen de webwereld nodig heeft. Dat is dan ook de hele reden dat we begonnen zijn met dit mooie project. Om ervoor te zorgen dat elke ondernemer, groot of klein, zijn eigen unieke plekje krijgt op het internet.

Wij zijn mensen die met passie hun websites bouwen, goed beveiligd en altijd afgesteld op de behoefte van hun klanten. Daarbuiten merken we om ons heen dat steeds meer ondernemers de voordelen van On-lijn zijn beginnen in te zien.Vandaag de dag doen 7 van de 10 huishoudens wekelijks 1 of meer aankopen op het internet, en de hoeveelheid zal door het gemak van onlijn winkelen alleen maar groter worden. Als we dan lezen dat bedrijven die wel al op het internet zitten en hier actief gebruik van maken een omzetstijging van ruim 3% gemiddeld hebben meegemaakt het afgelopen jaar, en gelijksoortige bedrijven die niet actief waren op het internet diezelfde periode hun omzet met bijna 0,5% zagen dalen, dan is dat voor ons genoeg reden om nog harder ons best te doen om elke ondernemer on-lijn te krijgen.

We doen dit door middel van onze uitstekende MKB formule, speciaal afgestemd op de behoefte van de MKB ondernemer. Dit houdt in dat wij een complete web-oplossing aanbieden voor een eerlijke prijs. Niet alleen verzorgen wij voor jou een professioneel ogende website, met een eigen unieke huisstijl, wij zorgen er ook voor dat je bedrijf vertegenwoordigt is op de bekende social media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Hierin wordt je ondersteund in het opzetten van de accounts, het bijhouden van de content en leggen we je ook stap voor stap uit hoe je deze media het beste kunt gebruiken.

Daarnaast bied on-lijn een soepele support functie die er voor zorgt dat uw website altijd optimaal beveiligt is en dat ook blijft, en als je vragen hebt staan wij direct voor je klaar. Ook bieden we nog vele andere opties en mogelijkheden om jou als MKB ondernemer verder te ondersteunen om de stap naar een On-lijn onderneming zo gemakkelijk mogelijk te maken.

De mensen achter on-lijn.

Rick Hendrix
Rick HendrixDesign en Development
Rick is een jong spontaan design talent. Met zijn jarenlange ervaring in de wereld van het ontwerpen maakt hij van alles wat hij in handen krijgt iets unieks.

Je bereikt Rick op het nummer: 0634485244
of mail naar : rhendrix@on-lijn.nl

Laurens Hoogland
Laurens HooglandDevelopment en Distributie
Een WordPress Addict, zo noemt Laurens zichzelf. Houdt van websites bouwen en focust zich daarbij graag op SEO en SMI.

Je belt met Laurens via nummer: 0623527499
of mail naar : lhoogland@on-lijn.nl

Jou naam hier?
Jou naam hier?Developer
Ben jij een jonge enthousiaste web-developer die samen met ons leuke en uitdagende projecten tot een succesvol eind wil leiden, heb jij het in je om andere On-lijn te helpen?
laat het ons weten.