Social Media

Facebook, Twitter en LinkedIn

I Like

Facebook, Twitter, Tumbler en LinkedIn, Allemaal woorden die we misschien wel kennen maar lang niet altijd begrijpen. Het is dan ook wel ingewikkeld, al die posts, likes, tweets en retweets. Maar als je als bedrijf weet hoe je de social media voor je moet laten werken, veranderen deze grote enge nieuwe vormen van media in geweldige marketing instrumenten die uw reikwijdte, klantenbinding en verkoopcijfers naar ongekende nieuwe hoogte kunnen brengen.

We doen het samen

On-lijn neemt u graag bij de hand om samen met u de eerste stappen te nemen. En we zetten niet alleen alles voor uw klaar maar leren u er ook zelf gemakkelijk mee om te gaan. Wij helpen u bij het opzetten van u Facebook en Twitter accounts, leren uw handige tips over het gebruik van social media, en hoe u het maximale rendement haalt uit de tijd die u er in investeert. En mocht je al zwemmend door de social media zee toch nog dreigen te verdrinken, dan staan wij gewoon voor uw klaar. Geen Stress, Geen Paniek, Gewoon lekker zaken doen, zowel online als daarbuiten.

Zet uw bedrijf momenteel Social Media in?

Inzet-Social-Media-001

Zoals te zien is blijft ruim 35% van het MKB achter op het gebied van Social Media, en de 65% die het wel gebruikt, doet dit lang niet altijd effectief. Bij on-lijn helpen wij je met het uitzetten van een SocialMedia Strategie, zodat u altijd mee gaat met de laatste ontwikkelingen op dit gebied

Hieronder vind u een lijst met de verschillende social media waarin duidelijk wordt weergeven welke media op dit moment al veelvuldig worden gebruikt en welke er in 2014 meer of minder dan voorheen zullen worden gebruikt.

Welke Social Media zet een bedrijf nu in, en welke zal het gaan gebruiken

Social-Media-Kanalen

bron: SMO van Pondres